OZNANILA

OZNANILA 5. VELIKONOČNA NEDELJA

Otroci, ne ljubimo z besedo, tudi ne z jezikom, ampak v dejanju in resnici. Po tem bomo tudi spoznali, da smo iz resnice. In pred njim bomo pomirili svoje srce, če nas srce obsoja; saj je Bog večji od našega srca in vé vse. Preljubi, če pa nas naše srce ne obsoja, smo lahko z Bogom zaupni in dobimo od njega, kar ga prosimo, ker se držimo njegovih zapovedi in delamo, kar mu je všeč. To pa je njegova zapoved, da verujemo v ime njegovega Sina Jezusa Kristusa in se ljubimo med seboj, kakor nam je zapovedal. Kdor se drži njegovih zapovedi, ostaja v Bogu in on v njem. Da ostaja v nas, pa spoznamo po Duhu, ki nam ga je dal.

(1Jn 3,18-24)

ADORACIJA

SVETA MAŠA

Redna študentska sveta maša v sredo, 8. maja ob 19. uri v mariborski stolnici.

Po sveti maši TRIVIA NIGHT

UNIZUP v sodelovanju s Frančiškovim študentskim domom v Mariboru vabi na Trivia Night, ki bo 8. maja ob 20.00 v Frančiškovem študentskem domu, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 7, 2000 Maribor.

Čaka vas veliko zabave in priložnost, da pokažete svoje znanje. Prve tri ekipe prejmejo nagrade!

Se vidimo!

PROSTORI UNIZUP

V torek, od 9. ure dalje. Vabljeni v prostore naše župnije na skodelico kave ali čaja in pogovor.  

 

MAJSKI IZLET V BUDIMPEŠTO

Unizup se od 1.5. do 3.5.2024 odpravlja na romanje v Budimpešto!
Na romanju bomo odkrivali lepote Budimpešte, se skupaj družili in veselili, kaj dobrega pojedli in popili ter duhovno napolnili. S prijavo pohiti, da za življenjske izzive napolnjen boš tudi ti 😉