Uredba o varstvu osebnih podatkov

Spoštovani prejemniki obvestil Univerzitetne župnije Maribor
Enkrat na teden vam pošiljamo obvestila z namenom, da vas seznanimo s programi in vsebinami, ki jih pripravljamo v Univerzitetni župniji Maribor. S 25. majem 2018 začne veljati Nova uredba o varovanju osebnih podatkov. Da zadostimo tej uredbi, potrebujemo nova soglasje za uporabo vaših osebnih podatkov, na podlagi katerih vam pošiljamo obvestila.

Če ne želite še naprej prejemati obvestil ter biti seznanjeni s tem, kar se dogaja v Univerzitetni župniji Maribor, nam to sporočite na e- naslov unizup.maribor@gmail.com, da vas zbrišemo iz seznama. Če so vaši podatki spremenjeni oz. imate nov naslov ali elektronski naslov, nam to, prosimo, sporočite. V primeru, da vašega odgovora ni, to razumemo, kot da se strinjate s pošiljanjem obvestil Univerzitetne župnije Maribor in uporabo vašega elektronskega naslova ter telefonske številke v ta namen.

Hvala za zaupanje.

Upravljalec podatkov je Univerzitetna župnija Maribor, Magdalenski trg 3. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste jih vnesli ob registraciji oz. drugem načinu posredovanja podatkov.

p. Marjan Kokalj