Romanje na Svetovni dan mladih 2023 – od Maribora do Lizbone

Dragi mladi!

Romanje bomo pričeli v Mariboru in pot nadaljevali do rojstnega kraja sv. Janeza Boska v Torina, ustanovitelja salezijanske redovne skupnosti. Priložnost bomo imeli, da se poglobimo v njegovo življenje in dediščino, ki še danes vpliva na vzgojo in izobraževanje mladih po vsem svetu.

Pot nadaljujemo do Monaka, ki je s lepoto prava paša za oči. Prav tako se bomo sprehodili ob Azurni obali, ki je znana po svoji sredozemski lepoti, kristalno čistem morju in živahni kulturni sceni.

Pot nas bo nato skozi Špansko pokrajino vodila v Lizbono na praznovanja Svetovnega dneva mladih 2023. To je priložnost, da se srečamo z mladimi katoličani iz vsega sveta, okrepimo svojo vero, spoznamo različne kulture in skupaj praznujemo v edinosti. Ta dogodek je vedno poln živahnih delavnic, molitve in priložnosti za sodelovanje z mladimi iz različnih držav in kultur.

Ne zamudite te čudovite priložnosti za odkrivanje novih krajev, globlje duhovne rasti in priložnosti za nova prijateljstva, ki se rojevajo v sožitju z ljudmi z vsega sveta.

Prispevek: 350 eur

Prijavnica: https://forms.gle/fm3VrCWcDru1ZWWm9